Respons fra kunder

Vi kunne ikke klart oss uten dere.

Mvh.

www.aktivfritid-shop.no
Dagfinn Eriksen, Daglig Leder


Arken Tannlegesenter har samarbeidet med Mediahjelp siden 2007. Som rådgivere og spesialister på nettmarkedsføring har Mediahjelp ryddet opp i bedriftens eksisterende avtaler og forhandlet frem effektive avtaler med utvalgte leverandører. Vi henviser alle telefonselgere til Mediahjelp. De tar profesjonelt imot dem.

Store penger å spare på en profesjonell vurdering av nettkataloger og søkemotorer. Og slutt på alt mas!

Vennlig hilsen

Arken Tannlegesenter
Camilla Revheim


Å nytte Mediahjelp som rådgivar innan nettmarknadsføring har gitt resultat. Reduserte kostnader, plassering i dei rette kanalane og val av riktig søkeord. Sjølve får vi betre tid til å gjere den delen av marknadsføringsjobben vi har best kompetanse på.

Mvh

Best Western Hotell Hordaheimen
Ann Rita Hovden, Sals og marknadssjef


Undertegnede har gjennom en årrekke hatt ansvar for Jobbskapingsprosjekt Bergen, et omfattende Etablererprosjekt som gjennomføres i samarbeid med NAV og Bergen kommune. Jeg vil med dette takke for at Mediahjelp gav kursdeltakerne en meget lærerik innføring i temaet.

Mediahjelp sørget for at deltakerne fikk et praktisk verktøy som vil være uvurderlig når de selv skal manøvrere en nystartet bedrift i den jungelen som finnes der ute med fallgruver og muligheter som moderne markedsføringsmetoder innebærer.

PS Bedriftsutvikling
Per Spillum


Jeg vil med dette takke Mediahjelp, for lærerikt foredrag innen bruk av søkemotorer og sosiale medier. Mediahjelp klarte å fremstille det kompliserte stoffet på en underholdende og lettfattelig måte.Tilbakemeldingene fra deltakerne var meget gode, og vi håper vi får anledning til å invitere Mediahjelp også ved en senere anledning. Vi gir Mediahjelp våre beste anbefalinger til alle som ønsker en kompetent og effektiv gjennomgang av mulighetene som finnes ved denne typen markedsføring.

Med vennlig hilsen

Mongstad Næringshage AS
Solveig Lerøy, Daglig Leder


Det ble en meget flott og nyttig ettermiddag. Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger fra deltakerne på foredraget.

BERGENS MURMESTERFORENING
Jan Erik Aastvedt


mediahjelp
mediahjelp